Over ons

Een inspirerende zomer

Het was op een zomers terras dat een kennis tegen ons zei dat er een pand in Dilsen centrum leeg kwam te staan. ‘Perfect voor de nieuwste bloemenzaak van Dilsen!’, werd er die avond nog gegrapt. Maar kijk, niet lang daarna vulde Bloemen Fiori een leegte in. Er was op dat moment namelijk geen andere bloemenwinkel meer in onze deelgemeente.

Bloemschikken in het cultureel centrum Ons verhaal begint in de kelders van het cultureel centrum van Dilsen. Daar raakte Philippe begeesterd door een cursus bloemschikken. Hij kreeg de smaak meteen heel erg te pakken.
Zo erg dat hij exact een jaar later zélf de lessen stond te geven!
Meerdere avonden per week ontving hij een groep enthousiastelingen met groene vingers!Vele stages, jaren van ervaring in andere bloemenzaken én een opleiding in Nederland later zette hij de stap om zich als zelfstandig florist te vestigen.

Marc kan vooral in het decoreren en inrichten van de winkel zijn passie en ideeën kwijt. Het sluit naadloos aan bij zijn jarenlange ervaring als architect. Ook Marc schoolde zich om tot florist en zo ging de zaak nog meer bloeien!

Het was de start van het ontluiken van een nieuwe zaak: “Bloemen Fiori”. Sinds 2005 een vaste waarde in Dilsen-Stokkem voor de mooiste boeketten en andere bloemwerken.

Breng kleur in iemands leven!

Wil je jezelf of iemand verwennen met een prachtig boeket? Of heb je iets te vieren en zoek je een geschenk? Met bloemen tover je een lach op ieder gezicht!

In het samenstellen van boeketten kunnen wij al onze creativiteit kwijt. Liefst met veel kleur en een speciale touch, maar vooral met veel bloem in het boeket!

Kom zelf je boeket uitkiezen in de winkel of bestel het online. We leveren jouw gekozen boeket graag aan huis.